Utlučené zelíčko – raw strava
| 5.11.2013 | Saláty |
místní potraviny, kapusta, rajčata, papriky, tamari, lahůdkové droždí
- červené zelí
- sůl
- olivový olej
- avokádo
- zelenina podle chuti (rajčata, papriky, klíčky)
- bylinky
- kmín
- tamari omáčka
- lahůdkové droždí
- Kapustu na drobno nakrájejte a zakápněte ji trochou olivového oleje. Namísto olivového oleje můžete použít na drobno rozmačkané avokádo.
- Přidejte zeleninu podle vaší volby (rajčata, papriky, klíčky).
- Salát nechejte na chvíli odstát v ledničce, je pak lepší.
- Před konzumací ochuťte podle vaší volby bylinkami, kmínem, tamari omáčkou, lahůdkovým droždím apod.
- Použijte místní potraviny (z vlastní zahrádky, nebo od místních farmářů), protože čerstvost se na salátech cení nejvíce.