Jahody s pistáciemi – raw strava
| 5.3.2014 | Sladké |
- 1/2 šálku syrového kakaového másla nebo kokosového oleje
- 2 lžíce agáve sirupu
- 1/4 šálku kešu ořechů
- 1/2 lžičky vanilkového extraktu
- 3 šálky jahod
- 3/4 šálku syrových pistácií
- Kešu ořechy na 2 hodiny předem namočte.
- Vložte všechny suroviny na bílou čokoládu do mixéru a umixujte je do hladka.
- Pistácie nasekejte na malé kousky a vložte je do malé misky. Použijte nesolené RAW pistácie.
- Vezměte jahody, ponořte je do bílé čokolády a obalte je v rozsekaných pistáciích.
- Jahody s pistáciemi nechejte odpočívat v lednici asi 1 hodinu.
Nákup vybraných surovin pro tento recept:
Kakaové máslo BIO![]() |
BIO Sirup z agáve![]() |
Kešu oříšky RAW & BIO![]() |