Jahody s pistáciemi – raw strava

| 5.3.2014 | Sladké |

  1. 1/2 šálku syrového kakaového másla nebo kokosového oleje
  2. 2 lžíce agáve sirupu
  3. 1/4 šálku kešu ořechů
  4. 1/2 lžičky vanilkového extraktu
  1. 3 šálky jahod
  2. 3/4 šálku syrových pistácií
  1. Kešu ořechy na 2 hodiny předem namočte.
  2. Vložte všechny suroviny na bílou čokoládu do mixéru a umixujte je do hladka.
  3. Pistácie nasekejte na malé kousky a vložte je do malé misky. Použijte nesolené RAW pistácie.
  4. Vezměte jahody, ponořte je do bílé čokolády a obalte je v rozsekaných pistáciích.
  5. Jahody s pistáciemi nechejte odpočívat v lednici asi 1 hodinu.

Kristina Ladecka

Nákup vybraných surovin pro tento recept:

 Kakaové máslo BIO BIO Sirup z agáve Kešu oříšky RAW & BIO