Horká čokoláda – raw strava

| 4.11.2013 | Nápoje | mandle, kakao, agáve sirup

  1. 200 ml mandlového mléka
  2. lžíci kvalitního RAW kakaa
  3. lžičku agávového nebo jiného sirupu
  4. špetku skořice
  5. 3 mandle nesekané na jemno
  1. Mandlové mléko jsem smíchala s kakaem a sirupem a dala zahřívat.
  2. Teplota by neměla být příliš vysoká, jen více vlažná, rozhodně by čokoláda neměla pálit.
  3. Pak jsem čokoládu nalila do šálku a ozdobila skořicí a mandlemi.
  4. Mandlové mléko není tak husté jako kravské a tak na něm mandle nezůstanou plavat, ale budou rychle papadt ke dnu. O to větší překvapení to ale bude, až u spodu nahrábnete měkký kousek oříšku.
  1. Už se po mně sápe ta podzimně-zimní nálada a chlad, tak jsem si rozhodla udělat něco pro pozvednutí nálady a pro zahřátí.

Raw Katka