Bílá čokoláda s malinovou náplní – raw strava

| 28.12.2013 | Sladké | Bílá čokoláda s malinovou náplní kokos, banán, agáve sirup, maliny, datle

  1. 3 šálky strouhaného kokosu
  2. 3 lžíce agáve sirupu
  3. 1 velký zralý banán
  4. 1 lžička vanilkového prášku
  1. 1/2 šálku datlí
  2. 1 lžička vanilkového prášku
  3. 1/3 šálku čerstvých malin
  1. Strouhaný kokos vložte do mixéru a mixujte po dobu 5ti minut. Strouhaný kokos se musí změnit na tekutou směs.
  2. Ujistěte se, že je rozšlehaná směs hladná a přidejte zbývající suroviny na bílou čokoládu. Mixujte do hladka.
  3. Vložte suroviny na náplň kromě malin do mixéru a umixujte je najemno.
  4. Vezměte si formu na čokoládu. Vložte bílou čokoládu a doprostřed dejte maliny a karamelovou náplň, kterou jste si připravili.
  5. Hotové bonbony umístěte do lednice na dobu alespoň 30 minut, nebo do mrazáku na dobu alespoň 10 minut.
  6. Jakmile čokoláda ztuhne, tak ji opatrně vyndejte z formy.
  7. Bonbony uchovávejte v lednici.
  1. Na tuto čokoládu nepotřebujete žádné speciální suroviny, jako je třeba kokosový olej. Jakmile si je připravíte a ochutnáte váš výsledek, tak vám garantuji, že je budete chtít sníst na posezení.

Kristina Ladecka