Bílá čokoláda s malinovou náplní – raw strava
| 28.12.2013 | Sladké | Bílá čokoláda s malinovou náplní
kokos, banán, agáve sirup, maliny, datle
- 3 šálky strouhaného kokosu
- 3 lžíce agáve sirupu
- 1 velký zralý banán
- 1 lžička vanilkového prášku
- 1/2 šálku datlí
- 1 lžička vanilkového prášku
- 1/3 šálku čerstvých malin
- Strouhaný kokos vložte do mixéru a mixujte po dobu 5ti minut. Strouhaný kokos se musí změnit na tekutou směs.
- Ujistěte se, že je rozšlehaná směs hladná a přidejte zbývající suroviny na bílou čokoládu. Mixujte do hladka.
- Vložte suroviny na náplň kromě malin do mixéru a umixujte je najemno.
- Vezměte si formu na čokoládu. Vložte bílou čokoládu a doprostřed dejte maliny a karamelovou náplň, kterou jste si připravili.
- Hotové bonbony umístěte do lednice na dobu alespoň 30 minut, nebo do mrazáku na dobu alespoň 10 minut.
- Jakmile čokoláda ztuhne, tak ji opatrně vyndejte z formy.
- Bonbony uchovávejte v lednici.
- Na tuto čokoládu nepotřebujete žádné speciální suroviny, jako je třeba kokosový olej. Jakmile si je připravíte a ochutnáte váš výsledek, tak vám garantuji, že je budete chtít sníst na posezení.