Skříně do ložnice

K nejdůležitějším součástem každé ložnice patří postel a skříně. Tyto dva hlavní články určují výsledný dojem z ložnice.

Skříně tvoří hlavní úložný prostor v ložnici. Postele, stolky nebo různé komody jsou už jen jako doplňkový úložný prostor. 

Skříň, by měla být hlavně prostorná, dostatečně velká a vyhovující potřebám. Zároveň musíme počítat s tím, že velikost skříně ubere z prostoru v ložnici. Ve většině bytů není prostoru nazbyt, a proto musíme velkou skříň zvážit a lze volit kompromis v podobě menší, méně prostorné skříně.

Skříně do ložnice se vyrábějí z různých materiálů, avšak nejrozšířenější materiál je dřevo. Proto se určitě podívejte na skříň dub San Remo.

Vestavěné skříně do ložnice

Pokud chceme účinně využít prostor v ložnici, měli bychom přemýšlet nad vestavěnými, jinak nazývanými šatními skříněmi. Tato skříň je určena pro lidi, kteří hledají originalitu, účelnost a jejich ložnice nedisponuje velkým volným prostorem. Tyto skříně vypadají moderně a působí stylově.

Většinou se budují do celé stěny, díky čemuž ušetříme materiál a peníze na boční a zadní stěnu. Tyto vestavěné skříně je třeba navrhnout a vyrobit přesně na míru dané ložnice, protože každá ložnice má různé rozměry nebo specifikace. Abychom takovou skříň efektivně využili, musí splňovat určité podmínky, které si určíme ještě před jejím návrhem.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang