Zelené trhy jsou IN

Jaký je rozdíl mezi klasickými farmářskými trhy a nováčkem – Zelenými trhy. Mrkev od vlastního farmáře ještě nikdy nebyla tak trendy!

Jak sami organizátoři slibují: „Partnerem Zelených trhů je PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců, jehož více jak dvacetiletá práce v oblasti bio produkce jim dodává největší možnou záruku.

Nakupující na Zelených trzích si tak mohou být jistí, že je nikdo nepodvádí, protože na nich smí prodávat jen farmáři sdružení v tomto svazu. PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců k dnešnímu dni eviduje 879 farmářů z různých oblastí.“

Zákazník má tedy opravdu jistotu, že si tu nekoupí nic, co v jiných velkoobchodech, ale jen čistě český bio-eko produkt.

Zelené trhy se veřejnosti představí poprvé právě na veletrhu Biostyl 20. 4. na Výstavišti Holešovice. „Návštěvníci se mohou těšit na 12 stánků s produkty od českých ekologických zemědělců a k tomu na Zelené bistro, ve kterém budou moci ochutnat, co skvělého se dá připravit z českých biosurovin a to vlastně ještě předtím, než se začne sklízet.“

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang