Charitativní dražba Dary Rolins

Dara Rolins rozjela na svém oficiálním facebookovém profilu charitativní dražbu na pomoc malému Dominikovi, který trpí vážným zdravotním postižením. Dvouletému chlapečkovi by pomohl rehabilitační pobyt v lázeňském centru, rodina ale nemá dost peněz na tuto léčbu, kterou nehradí zdravotní pojišťovna.

Charitativní dražby chce Dara nabízet častěji s tím, že vždy půjde o pomoc konkrétnímu člověku. Dražba začala 1. září a potrvá do konce října. Zatím je v nabídce několik kousků oblečení a doplňků od American Eagle. Vyvolávací ceny jsou mírné, zájem obrovský.

Nejzajímavější – podle počtu příhozů – je šedé tílko s nápisem. V tuto chvíli je nejvyšší nabídka 5002 korun, začínalo se přitom na necelých čtyřech stovkách. Nápad uspořádat tuhle charitativní dražbu se mi líbí. A Dara Rolins je zárukou, že malému Dominikovi (a později i dalším) se dostane peněz, které tak nutně potřebují.

Dražba je oboustranně výhodná – Dara díky své popularitě i častému označování médii za jednu ze současných módních ikon získá snad dostatek dárců, kupující naopak bude mít doma kousek, jaký nikdo jiný nemá – kdo nakonec může říct: „Tohle tričko jsem koupil od Dary Rolins“?

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang