Bílé tenisky

Každý člověk se při koupi bot rozhoduje rozdílně. Pro někoho je velmi důležitý tvar a typ bot, pro jiného zase barva. Každý z nás má svou oblíbenou barvu se kterou se ztotožňuje. Mezi snad nejoblíbenější barvy můžeme zařadit bílou barvu.

Bílá představuje symbol nevinnosti a čistoty a podtrhuje lidský půvab. Bílé tenisky představují symbol sportovní elegance a to zejména v aristokratických sportech, jako je tenis nebo golf. Určitě každý z Vás zná přísná pravidla oblékání na tenisovém turnaji Wimbledon. Tato pravidla od tenistů vyžadují nošení jen bílých tenisek.

Bílé tenisky jsou oblíbené hlavně během letních měsíců. A to kvůli své jednoduchosti, a také z praktického důvodu. Bílá barva není během tepla až tak nahřívána, neabsorbuje totiž světlo. Dalším plusem je, že bílé tenisky můžete libovolně kombinovat s černou barvou nebo s pastelovými barvami. Tkaničky, samotné bílé tenisky nebo nejrůznější nášivky je možné sehnat na Shein za super ceny.

Ovšem vše má své plus i mínus. U bílých tenisek je jediným mínusem to, že se velmi jednoduše zašpiní. A čištění není vždy jednoduché. Bílé tenisky je třeba čistit podle toho, z jakého materiálu jsou vyrobeny. Pokud jsou tenisky z textilu, klidně je můžete dát i do pračky. Kožené tenisky je třeba čistit pomocí speciálních přípravků, které dokáží zachovat krásu bílých tenisek.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang