Menu Prague Fashion Weeku: den první

Co si nadcházející pražský Fashion Week představit jako hostinu, kterou s láskou a precizností připravil celý špalír nadaných kuchařů? Tým Lukáše Loskota, kterému se podařilo překonat provinční omezení, tak poněkolikáté servíruje dobroty, na kterém si návštěvníci pochutnají různými smysly. 

Předkrm

Vaří: Van Graaf Junior Talent Card: Daniela Pešková- Filip Jakab- Kateřina Plamitzerová

čas: 13 hodin

místo: OD Kotva, Zásobovací garáže, Revoluční 1

Zmíněné trio mladých a talentovaných rozptýlí chmury, že česká móda nemá budoucnost. Lehké jako pěna z makrely, ale zároveň nečekané jako kozí sýr a jeřabiny.

První hlavní chod

Vaří: La Formela a Zuzana Kubíčková

čas: od 15 hodin

místo: Kotva, Zásobovací garáže, Revoluční 1

Nadějní a poměrně etablovaní designéři, se svými obdivovateli i celebritami, které jim holdují. Ačkoliv stylově rozdílní, mají společnou lásku k šťavnatým barvám a siluetám, které dokáží odhalit. Modely od La Formely by mohly chutnat jako smažené artyčoky a Zuzana Kubíčková by třeba servírovala růžové kalamáry a špenát.

Druhý hlavní chod

Vaří: Chatty

čas: od 17 hodin

místo: OD Kotva, Zásobovací garáže, Revoluční 1

Duo Anna Tušková a Radka Sirková uvádí svou prezentaci ve spolupráci s vizuálním umělcem Michalem Škapou. Necháme se překvapit, stejně jako když degustujeme molekulární kuchyni.

Dezert

Vaří: Kateřina Geislerová

čas: od 19 hodin

místo: OD Kotva, Zásobovací garáže, Revoluční 1

Letní kolekce 017 návrhářky, působící převážnou část své kariéry v Paříži, nese název Na vlně. Díky klasickým ženským střihům a častému použití krémových a hnědých odstínů fantazírujeme o créme brulée s mučenkou.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang