Still life: Kdo chce být trendy, nikoliv trapný

Online obchod art-directorky Terezy Bílé nabízí trička z udržitelné bavlny, perlové spony do vlasů i grafické tisky.

Tereza Bílá má na trendy čich. Absolventka magisterského studia v oboru Fashion Media Production na londýnské University of Arts, pracovala jako art-directorka pro přílohu Hospodářských novin Proč ne?!, LaFormelu, Jakuba Polanku x Bibloo a řadu dalších.

Její internetový concept-store Still life nabízí výběr věcí, ve kterých budete trendy i originální tak akorát. Každý dobře ví, jak náročné je tenhle poměr vybalancovat, ale Tereza to dokáže.

Kdo má náročné přátele, kterým se nelze zavděčit jen tak nějakým dárkem, protože mají svůj osobitý vkus, existuje velká pravděpodobnost, že u Still life si vyberou –⁠ ať se jedná o vlasovou ozdobu, šperk, tričko nebo grafický tisk. Tereza navíc dbá na udržitelnost a ruční výrobu.

„Určitě chci pokračovat s kolekcí jednoduchých kvalitních triček s originálním designem, chystám se nabídnout i další druhy tašek a rozšířit selekci šperků a spon. Důležité je pro mě dát prostor značkám a umělcům, kteří zatím nejsou v hledáčku galeristů nebo velkých concept storů, ale určitě si to zaslouží“, komentuje.

První kampaň na podporu obchodu nafotil slovenský fotograf Lousy Auber s modelkou Yasmine Taty ve stylingu od Niny Ford, která spolupracuje nejen s Vogue CS, ale také s módní značkou Nehera.

foto: Lousy Auber, Instagram

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang