Ofina

V životě ženy a jejího účesu nastává několik zásadních křižovatek. První je, když se z přírodní blondýny stává přírodní brunetou. To se děje kolem sedmého roku života. Vliv přírody.

Pár rad od kadeřníka Thomase Szymika:

Poradíš, jak se nejlépe a nejefektivněji postarat o ofinu? Jak docílit perfektního looku?

Ofina je in krátká, dlouhá i prostříhaná… Prostě ta, co vám dokonale sedne. A je třeba se o ni starat a často ji chodit udržovat dokonalou k vašemu kadeřníkovi. Nikdy ji nestříhejte sama!!! Špatně ustřižená ofina zkazí celý účes.

Poradím vám malý trik, pokud si nechcete mýt vlasy každý den, přemyjte si pouze ofinu a budete vypadat stále skvěle… Ale vše ostatní, co vás s ní napadne, to nechte jen na odborníkovi. Do toho se počítá i operace s nůžkami na nehty, vážně jde i tento zástřih poznat.

Je jaro, jak nejlépe zregenerovat vlasy a jak je teď dostat do pravé jarní pohody?

Důležité je používat kvalitní přípravky. To je základ. Při výběru se poraďte s odborníkem, který vám doporučí produkty přímo na váš typ vlasů. Váš osobní kadeřník by měl vědět nejlépe, co vám sedne. V dnešní době je na trhu spousta produktů a vy sama se v nich těžko vyznáte a špatně zvolené přípravky můžou znamenat pohromu pro váš účes.

Platí rčení, že méně je více! Kvalitní šampon a péče, plus finální styling. Tam bych začínal i končil. A jednou týdně dopřejte vašim vlasům masku, ať jsou krásné a zdravé. Čeká nás přeci krásný čas!

Pořád nechápu, jak si lze doma na hlavě vykouzlit dobrou foukanou?

Je třeba si pořídit kvalitní kulatý kartáč, výkonný fén a mít dobře zvolený produkt na vaše vlasy. Ty nechte lehce proschnout a poté je v předklonu oddělte na spodní a horní sekce. Postupujte od zadu(zespoda). Foukejte a pročesávejte kartáčem. Je to otázka cviku a chce to trpělivost i fyzičku. Vlasy vysušte pečlivě, účes déle vydrží.

Máme toto jaro čekat nějaký zásadní nový trend?

Trendy se stále opakují. Vše, co bylo, je nové, vše nové se starým stane. Jako v módě, tak ve vlasech… Důležité je zůstat sama sebou a zachovat si přirozenost. V tom je tajemství krásy žen. Proto radím jen to, abyste nepodléhaly všem těm trendům, které se na vás valí.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang