Kosmetická recenze: šampón Redken

Na trhu se objevila další novinka, tentokrát vlasová! Jedná se o šampón Color Extend od značky Redken.

Šampon je zabalen v zářivě červeném plastovém flakonu o objemu 300 ml. Je parfemovaný, vůně se řadí spíše mezi sladší. Po umytí vlasy voní velmi známou vůní „vyšla jsem z kadeřnictví“.

Co se týče konzistence, je šampon spíše hustší a má bílou perleťovou barvu. Nanáší se velmi dobře a i při aplikaci malého množství vytvoří na vlasech hodně pěny.

Já osobně jsem majitelkou polodlouhých, hustých vlasů, které jsou však velmi suché. Dost dlouhou dobu jsem experimentovala s barvami, nyní mám stále ještě obarvené vlasy – na svůj odstín. Často nemůžu po umytí vlasy rozčesat nebo nemají dost lesku, vypadají unaveně, vyžile. Proto jsem se na testování šamponu velmi těšila.

Recenzentky uvedly, že již po první aplikaci je příjemně překvapilo snadné rozčesávání. Vlasy byly lesklejší, barva více „svítila“. Po týdenním používání se s vlasy lépe pracuje, jsou hladší a tak i poddajnější. Péčí získaly pěkný přirozený lesk a barva vypadá mnohem lépe, jako po nedávné návštěvě salónu.

Šampon Color Extend dostává slibům uvedeným na obalu a daří se mu zkrotit i nepoddajné vlasy. Je jasným příkladem toho, že salónní kosmetika je oproti šampónům z drogérie lepší a účinnější o 100 %. Podobně účinné jsou i šampony a vlasové přípravky značky Olaplex.

Výrobky REDKEN jsou k dostání v kadeřnických salonech pracujících s touto značkou.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang