Objednejte si dovážku pizzy kdekoli po ČR

Pizza patří mezi nejpopulárnější pokrmy na světě a dovážka pizzy až domů už se stává standardem i v menších městech České republiky. Rozštěpenost trhu ale byla často překážou mezi zákazníkem a restaurací – jednoduše jsme nevěděli, kam zavolat a zda pizza bude chutná a včas dovezená.

V posledních letech se však situace dramaticky mění a na internetu se objevily služby, které restaurace seskupují do přehledných katalogů. Jedním kliknutím tak můžete přejít k objednávce oblíbeného pokrmu.

Zřejmě největším portálem v České republice, který se soustředí právě výhradně na dovážku pizzy, je www.PizzaRozvoz.net. Mezi další portály, které se soustředí na dovoz, se řadí například Wolt.

O portálu PizzaRozvoz.net

Internetové stránky PizzaRozvoz.net jsou přehledným katalogem podniků nabízejících rozvoz pizzy po České republice. V nabídce naleznete téměř 300 měst, ta největší pak ještě můžete filtrovat dle městských částí.

U každé pizzerie naleznete velmi přehledně zobrazené údaje o tom, kdy má podnik otevřeno, kontakt na podnik (telefonní číslo) a cenu nejlevnější pizzy v nabídce. Chybět nesmí ani podmínky rozvozu, tedy za jak dlouho pizzu dostanete a do jaké vzdálenosti je rozvoz zdarma, případně jaký je příplatek. Zjistit telefonní číslo pro rozvoz můžete na webu pizzerie.

Pokud nechcete podnik kontaktovat telefonicky, nabízí se možnost objednání on-line. Stiskem jednoho tlačítka se dostanete na online objednání, kde již velmi pohodlně vyberete požadovanou pizzu, přidáte případnou další oblíbenou ingredienci a vyčkáte na příjezd kurýra. Dle konkrétní pizzerie můžete platit předem, hotově, nebo i stravenkami. I tuto informaci samozřejmě naleznete už na portálu PizzaRozvoz.net.

Abyste nekupovali zajíce v pytli, doporučujeme přečíst si recenze pizzerie od ostatních uživatelů. Dozvíte se, zda bylo všechno v naprostém pořádku, nebo je dobré si dát na něco pozor. Pokud rádi využíváte speciálních akcí, sledujte také nabídky typu 2+1 pizza zdarma, happy hours s rozvozy zdarma a podobně. Štěstí přeje připraveným.

A my už přejeme dobrou chuť s porcí vydatné pizzy objednanou přes www.PizzaRozvoz.net.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang