Módní kolekce Desigual na jaro a léto

Španělská módní značka Desigual ve svých módních kolekcích odhaluje letní novinky, na které je radost pohledět. Aby taky ne, když filozofií značky Desigual je vytvářet hravé a veselé oblečení, které má svým majitelkám přinášet chvíle radosti.

Desigual zařazuje do své jarní a letní módní kolekce parádní letní kousky, které nesmějí chybět v šatníku žádné ženy, která miluje horkokrevné Španělsko a vše, co s ním souvisí. Kolekce nabízí dlouhé tuniky, vzdušné šaty, lehké sukně a pestrá tílka a topy. Tyto kousky každou ženu na chvíli přenesou do slunné španělské destinace.

Módní přehlídka Desigual

Módní kolekci Desigual pro jarní a letní období zahájila brazilská herečka a modelka Adriana Lima v pestrobarevných šatech s áčkovou sukní, která měla šaty převázané mašlí. Šaty tvořily dominantní prvek celé letní módní kolekce. Na přehlídce se objevily rozevláté šaty, šatičky, které se zapínají vepředu na zip, dlouhé bílé šaty přepásané páskem, šaty ozdobené výraznými detaily i šaty s balonovými sukněmi.

Na módní přehlídce si přišly na své také ženy, které si oblíbily blejzry a sáčka, prodyšné topy, tašky v tyrkysové barvě moře a léta, lehké šátky, sluneční brýle, žabky a sandále, průsvitné halenky, vzdušné kalhoty, trička i svetry, výrazné náhrdelníky a náramky i náušnice, overaly, sytě barevné kalhoty, volná tílka, „havajské“ košile, balonkové sukně, orientální sukně a turecké kalhoty nebo třeba kraťasové či jiné kostýmky v klasické černé barvě, elegantní černé turecké kalhoty s bílým vyšíváním apod.

U modelů módní značky Desigual nechyběly k vidění ani prvky typické právě pro tuto značku. Charakteristickými znaky značky pocházející ze Španělska jsou barevné variace, pestré a zářivé barvy. Ty jsou syté a výrazné. Nejčastějš je zelená, červená a modrá. Nechyb ani originální obrazce i vzory, geometrické tvary, květinové a přírodní motivy, veselé a hravé prvky a exotické ornamenty.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang