Móda v Cannes

Filmový festival v Cannes je jednou z největších módních událostí. Na francouzskou Riviéru se sjíždí hvězdy z celého světa, aby korzovaly na proslulé promenádě Croisette nebo se promenádovaly na červeném koberci. Letos byly hollywoodské róby ještě okázalejší než kdy jindy.

Zaujala zejména Carey Mulligan, hvězda filmu Škola života. A to nejen kvůli krátkým vlasům, ale hlavně kvůli kombinaci elegance a edgy stylu, s jakým kombinuje své outfity. Její šaty úžasně doplňují nude střevíčky od Salvatore Ferragamo. S takovými botami je téměř nemožné šlápnout vedle.

Další velkou favoritkou byla Cate Blanchett. Se svou éterickou krásou by vypadala dobře i v pytli. Ve světle růžových koktejlkách od Armani Privé jasně dokazuje, že i velmi světlým typům sluší jemné pudrové odstíny. Metalické brýle od Ferragama jsou hit. Ihned co se v nich Cate v Cannes objevila, zmizely z regálů butiků po celém světě.

Čtyřiašdesátiletá herečka, kterou britská královna povýšila do šlechtického stavu, přijela do Cannes představit svůj film Love Ranch, kde hraje bordelmamá. Na červeném koberci ale vypadala tak vznešeně, že by se z jejího looku mohla trochu poučit i Meryl Streep.

Herečka Fan Bing Bing vypadá jako variace na moderní Sněhurku. V ruce třímá psaníčko So Posh Bag od Swarovski. Její róba působí velmi okázale, ale premiéra v Cannes takovou vznešenost unese.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang