Manželské postele

První věc, která každého napadne, když se řekne ložnice je právě manželská postel. Je neodmyslitelnou součástí tohoto pokoje. Ať už byt obývá manželský pár nebo pouze jednotlivec, do ložnice si většinou každý kupuje manželské postele.

Na trhu jich je obrovské množství, proto není problém vybrat tu nejlepší. Nejčastěji se prodávají dřevěné manželské postele. Bylo to tak vždy a zřejmě se to nezmění ani v blízké budoucnosti.

Manželské postele je možné koupit ve velkém množství barevných provedení, proto není problém sladit postel s nábytkem či barvou stěn. Dostupné jsou také postele z různých materiálů, kovové či dřevěné, z levnějšího měkkého dřeva nebo kvalitnějšího tvrdého dřeva.

Manželské postele a materiály

Nejmodernější manželské postele jsou zhotoveny z kombinace dřeva, kovu a dokonce i skla či plastu. Kovové části se v poslední době dostávají do popředí.

Velmi oblíbené jsou i bílé manželské postele, které obsahují prvky stříbra. Je však těžké sladit tyto postele s ostatními prvky interiéru.

Matrace na manželské postele

Nejlepší manželské postele obsahují kvalitní matrace. Nejlepší jsou matrace na míru anebo anatomicky tvarované matrace, které jsou navíc antialergenní, čili jsou vhodné i pro alergiky a nezpůsobují jim žádné komplikace. Takže ze zdravotních důvodů se nevyplatí šetřit na matracích. Také nešetřete ani na kvalitních polštářích a přikrývkách. Na matraci si také může pořídit topper 180×200 či jinou velikost, aby byl váš spánek opravdu kvalitní.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang