Plněná rajčata – raw strava

| 14.11.2013 | Hlavní jídlo | rajčata, špenát, česnek, paprika, jarní cibulka

  1. 300g špenátových listů
  2. 1 poévkovou lžíci olivového oleje
  3. 1 polévkovou lžíci citronové šťávy
  4. 1 stroužek česneku
  5. 2-3 hřiby dle vlastního výběru
  6. 1/3 červené papriky
  7. 1 jarní cibulka
  8. špetka Himalájské soli
  1. Pokrájejte všechny přísady náplně, pokapejte citronovou šťávou z ½ citron, přidejte 1 polévkovou lžíci olivového oleje a pokud potřebujete, přidejte špetku soli.
  2. Odkrojte vrchní část rajčat a vydlabejte vnitřek.
  3. Vnitřek rajčat naplňte připravenou náplní a vršek rajčat použite na přiklopení, pokud chcete. Většinou je krájím na polovinu, aby se celý kousek vešel přímo do pusy.

Raw Eva