Plněná rajčata – raw strava
| 14.11.2013 | Hlavní jídlo |
rajčata, špenát, česnek, paprika, jarní cibulka
- 300g špenátových listů
- 1 poévkovou lžíci olivového oleje
- 1 polévkovou lžíci citronové šťávy
- 1 stroužek česneku
- 2-3 hřiby dle vlastního výběru
- 1/3 červené papriky
- 1 jarní cibulka
- špetka Himalájské soli
- Pokrájejte všechny přísady náplně, pokapejte citronovou šťávou z ½ citron, přidejte 1 polévkovou lžíci olivového oleje a pokud potřebujete, přidejte špetku soli.
- Odkrojte vrchní část rajčat a vydlabejte vnitřek.
- Vnitřek rajčat naplňte připravenou náplní a vršek rajčat použite na přiklopení, pokud chcete. Většinou je krájím na polovinu, aby se celý kousek vešel přímo do pusy.