Plněné papriky – raw strava

| 1.11.2013 | Pomazánky | místní potraviny, semínka, papriky, řapíkatý celer

  1. 4 – 8 velkých paprik
  2. 4 střední mrkve
  3. 1/2 řapíkatého celeru
  4. šálek slunečnicových semínek
  5. hrst dýňových semínek
  6. cibule
  7. česnek
  8. šťáva z citronu
  1. Papriky očistíme a nakrojíme na polovinu, aby se daly plnit.
  2. Přes noc necháme odmočit slunečnicová a dýňová semínka a ráno je propláchneme.
  3. Na mixéru umixujeme mrkev, řapíkatý celer, slunečnicová semínka, dýňová semínka, cibuli, česnek a šťávu z citronu. Množství cibule, česneku a šťávy z citronu volíme podle chuti.
  1. Čerstvé BIO papriky mají velice svěží chuť, proto doporučuji použít místní BIO papriky.