Trendy 2024 – Dámské a pánské boty, které budou nejmódnější v novém roce

S příchodem nového roku se objevují v kolekcích oblíbených značek i nové modely trendy obuvi. Jestliže netušíte, jaké kousky pofrčí, nemusíte zoufat. Na následujících řádcích vám to rádi prozradíme. Také se dozvíte, jak jednotlivé modely obuvi kombinovat s módním oblečením. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!

Jaké modely obuvi budou v letošním roce v kurzu? 

Letos můžete vsadit na celou řadu trendy obuvi. Stylové boty dámské a pánské mohou mít v letošní sezóně nízkou i vyšší podrážku. Velkým hitem budou sneakersy na vyšší a robustní platformě. In budou i kotníkové modely dámských a pánských tenisek. Tyto modely však kombinujte s legíny nebo s kalhotami se zúženou nohavicí. Díky zúžení totiž vyniknou vyšší boty v celé své kráse. Ženy pak mohou sneakersy sladit i šaty nebo se sukněmi. Dobrou volbou budou letos také šněrovací modely dámské a pánské obuvi. Ty jsou nejen vysoce módní, ale také praktické. Nosit je můžete v elegantním stylu do města, ale v sportovním i na hory či do přírody. V módě budou i kotníkové boty s elastickým prvkem. Zmíněné modely pánské a dámské trendy obuvi jsou vám k mání také na oblíbeném e-shopu CCC. Tady si přijde na své každá moderní žena i muž. Letos budu v kurzu i vyšší dámské boty nad kolena. Setkat se můžete s názvem kovbojské boty. Ty mohou ženy a slečny vkusně zakomponovat např. do outfitů v boho stylu.

Jaké barvy, vzory a motivy budou letos na obuvi in a jak je zařadit do outfitu?

Letošní sezóna bude přát přírodním a pastelovým barevným tónům. Oříškové, krémové i modré dámské a pánské boty tak budou dobrým řešením. Chcete-li být středem pozornosti, můžete vsadit na dámské a pánské boty v červené nebo v svítivě žluté barvě. U těch budete mít jistotu, že s nimi v davu nezapadnete! V letošním roce bude in také dámská a pánská obuv se vzory a s motivy. Letos se poohlédněte po zvířecích vzorech. Obuv může mít matný i lesklý design. Tady bude záležet na vás a na vašem jedinečném vkusu. Boty v zmíněných barvách i stylové módní doplňky můžete nakupovat také v kamenné prodejně CCC. In pak budou i dámské a pánské boty s potiskem. Potisk na botách může mít různou podobu. Někdo si vystačí s malým logem své oblíbené značky, jiný zase upřednostní spíše maxi potisk. Při výběru obuvi se řiďte vlastními preferencemi. I v botách se musíte cítit dobře. Jednobarevné boty můžete nosit i s pestrobarevným oblečením. In budou kalhoty s širokou nohavicí a trička s potiskem.

Jak správně pečovat o koženou dámskou a pánskou obuv?

Hitem letošní sezóny budou rozhodně kožené pánské a dámské boty. O kousky z přírodní kůže musíme ale vhodně pečovat. Jedině tak nám vydrží sloužit více sezón. Do vaší výbavy si tak pořiďte kvalitní impregnaci, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěnu, pastu nebo gel. Impregnace chrání obuv před deštěm a sněhem. Ochranný krém pomáhá předcházet oděrkám. Čistící prostředek na boty zase využijete tehdy, když si kožené boty umažete. Do kožené obuvi pak můžete vložit i ochranné vložky. Ty zabrání ošoupání obuvi z vnitřní strany. Nejen boty, ale také kvalitní pečující prostředky na boty můžete pořídit u prodejce CCC. Mrknou se můžete na potřebné příslušenství i online.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang