Jak za pomoci mikiny v oversized střihu vytvoříme stylový letní outfit?

Chcete-li jít letos tzv. s dobou, zařaďte do svého šatníku alespoň jednu dámskou mikinu v oversized střihu. Že nevíte, k jakému dalšímu oblečení se tento trendy kousek hodí a zda je pro vás vůbec vhodný? Nevadí, my vám to na následujících řádcích rádi prozradíme. Pojďme si na mikiny v oversized střihu posvítit pěkně z blízka!

Komu bude slušet dámská mikina v oversized střihu a proč ji zakomponovat do letního šatníku?

Dámská mikina v oversized střihu není jen tak pro každého. Jedná se totiž o prodloužený střih mikiny, který sluší zejména vyšším ženám. Dámy s nízkou postavou by tento střih mikiny zbytečně opticky zkracoval. Máte-li tedy vyšší postavu, máte vyhráno. Tyto mikiny mohou nosit štíhlé ženy, ale také dámy s nějakým tím kilem navíc. Plnoštíhlé ženy je dokonce nosí v některých případech i záměrně. Díky nim totiž opticky snadno schovají menší nedostatky v podobě faldíků pod volnější mikinu. Model mikiny v oversized střihu můžeme vidět nejčastěji na mladých ročnících. Pokud však máte rády vzdušné a pohodlné outfity, můžete tuto mikinu nosit v jakémkoli věku. Jak se totiž říká, věk je jen číslo a nosit bychom měly to, na co s cítíme. Móda nám toho tolik nabízí! Mikiny v oversized střihu jsou pak jako stvořené i pro ty ženy a dívky, které milují ležérní a streetwearovou módu. Jestliže se považujete za milovnice pouličního stylu, směle do toho! A proč mikinu v oversized provedení zakomponovat do vašeho šatníku? Zkrátka z toho důvodu, že se bude jednat o hit letošní sezóny. Módní ikony mají letos jasno, oversized střih se vrací na scénu a kolekce světoznámých návrhářů jsou jich plné. Jistě si tak mezi nabízenými modely na trhu vyberete ten pravý kousek podle svého gusta i vy! Pro inspiraci můžete napsat do svých webových prohlížečů následující slovní spojení: House Brand – oversized mikina dámská. Dále už je to na vás.

K jakým dalším oděvům se hodí mikina pro ženy v oversized provedení?

Trendy mikinu v oversized střihu mohou ženy nosit k nejrůznějším druhům oblečení. Slušet vám to s ní bude v kombinaci s pohodlnými džíny s vysokým pasem a s tzv. roztrhanými koleny. In budou také široké kalhoty. Pokud nevíte je je vkusně zakomponovat do outfitu, tady máte malý návod: https://www.vmagazin.cz/1453-siroke-kalhoty/. Zvolit k ní můžete také cargo kalhoty s praktickými kapsami. Ženy a dívky k oversized mikině s oblibou nosí i sportovně laděné legíny. Vsadíte-li na dámskou mikinu v oversized střihu s potiskem nebo se vzory a s motivy, vybírejte k ní už jen minimalistický jednobarevný spodní díl. Příliš vzorů, motivů či potisků v rámci jednoho outfitu by totiž mohlo působit až chaoticky a tomu se chceme v módě vyhnout. Naopak k jednobarevné decentní mikině v oversized střihu můžete nosit i výraznější spodní díl s potiskem či se vzory a s motivy. Jak se říká, méně znamená mnohdy více! Dámy pak mohou k oversized mikině obléci i tank top nebo delší sportovní sukni. Sportovní i ležérní outfity se za pomoci mikiny v oversized střihu vytvářejí prakticky samy. Zkuste to tedy také a buďte letos in!

K jakým botám a ke kterým stylovým doplňkům nosit oversized mikinu?

Chceme-li, aby byl náš outfit s oversized mikinou vyšperkovaný do posledního malého detailu, měly bychom ho obohatit i o stylové módní doplňky a o trendy obuv. V letošní sezóně neuděláte chybu s kvalitní ledvinkou nebo s urban batohem. Batohy v tzv. městském stylu se hodí do ležérních a do vzdušných outfitů. Fandíte-li streetwearové módě, je pro vás jasnou volbou. Do outfitu s dámskou oversized mikinou můžete zařadit i baseballovou čepici nebo truckerku. Stylově bude působit i kombinace mikiny v oversized střihu s mladistvými sneakersy. Ty mohou mít mnoho podob. In jsou modely na platformě, ale i ty s nízkou podrážkou. Ta musí být hlavně dobře odpružená, aby zvládla tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Sneakersy pak mohou mít i kotníčkovou podobu. Tento kousek volte však jen v tom případě, že jste opravdu vysoké. Kotníčkové modely obuvi totiž dokáží vaši postavu opět o pár centimetrů opticky snížit.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang