Široké kalhoty – styling pro každou postavu

Věděli jste, že široké kalhoty jsou zpět v oblibě? Nejen úzké džíny jsou senzací na módních molech a nejmódnějších ulicích evropských i světových měst, ale stále častěji tam můžete vidět i kalhoty se širokými nohavicemi. Řeč je o džínách, ale nejen o tom, že stále více kalhot se vyrábí z jiných materiálů než z oblíbené džínoviny.

Módní široké kalhoty – komu sluší?

Jaké střihy kalhot jsou v posledních sezónách nejžádanější? K překvapení mnoha lidí už to nejsou jen upnuté kalhoty typu tub, slim fit nebo skinny fit. Culottes, tedy ty, které mají široký střih a volné nohavice, se vracejí. Které dámy by měly sáhnout po tomto typu kalhot? Vypadají skvěle na štíhlé postavě, ale dokážou skvěle zamaskovat i některé nedostatky trochu kulatější postavy. Mohou je nosit ženy s trochu širšími lýtky, které se v klasických trubičkách necítí dobře. Díky extrémně volnému střihu culottes takové problémy a komplexy opticky skryjí. Vyberte si v eshopu House Brand ty pravé.

Jak stylovat široké kalhoty – nejen džíny

Přemýšlíte, k čemu nosit dotyčné módní široké kalhoty – House? Co nosit k tomuto střihu kalhot?

Milujete vysoké kozačky? Boty na vysokém podpatku, vaše oblíbená obuv? Je to také obuv, která bude nejlépe fungovat v kombinaci s širokými kalhotami. Doporučují se zejména boty s úzkými podpatky na podpatku, nižší lodičky nebo boty, například kozačky na širokém sloupku. Preferujete sportovnější obuv? Vsaďte na tenisky, nejlépe v klasické bílé verzi, které budou vypadat skvěle v lehkém sportovním stylingu. Široké džíny a bílé tenisky jsou velmi trendy soupravou

Které halenky by se měly kombinovat se širokými nohavicemi? Přemýšlejte o tom, jaký vzhled s halenkou byste vytvořili s rozšířenými, volnými sukněmi do poloviny lýtek. Ke kalhotám se širokými nohavicemi se bude hodit jakákoliv z halenek, které vás právě napadly. Vyberte si například černý, univerzální top bez rukávů. Takto vypasovaná halenka podtrhne dokonalost vaší postavy. Odhalená ramena ti nejde? Oblečte si košili na knoflíky s dlouhým rukávem a velkým výstřihem. Široké dámské kalhoty s košilí jsou velmi elegantní kombinací.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang