Nechte zimní spánek medvědům a vyražte ven!

Dámy, pokud se také řadíte k těm, které by zimu nejraději prospaly v teple domova a nemusely mrznout venku, máme pro vás špatnou zprávu. Bohužel se vám tohle s největší pravděpodobností nesplní. Pokud se tedy nepíchnete do prstu o začarované vřeteno a neusnete na dobu delší než jen jednu zimu. Au, to nechcete! Takže hlavu vzhůru a hurá ven! Nazujte kvalitní teplé zimní boty a oblečení a uvidíte, že vám zima nakonec přiroste k srdci!

Dámské zimní boty jsou alfou a omegou botníku každé z nás. Špatné zimní boty vás mohou dovést tak maximálně s teplotami do postele než ke kýženému pocitu radosti z ladovsky zasněžené zimní krajiny. Proto byste měly dámské boty na zimu pečlivě vybírat. Pojďme si tedy ukázat, jaká obuv na zimu bude ta pravá.

Zimní boty, vybírám si vás!

Zimní obuv musí dobře izolovat vaši nohu od studeného zimního povrchu. Dále musí mít kvalitní vzorek podrážky, nejlépe s protiskluzovým profilem. Chcete sice vypadat hezky, ale s nohou v sádře asi skončit nechcete. V neposlední, tedy vlastně v první, řadě chce každá z nás udělat dojem. Máme rády, když naše boty krásně vypadají! Proto jsou také velmi oblíbené různé dámské zimní boty s kožíškem, který výslednému looku dodá šmrnc. A nejen u kožíšku to končí – třeba takové žíhané tkaničky, zdobné prošívání nebo výraznější spony dokážou vykouzlit originální a neokoukaný výsledek.

V kozačkách a kotníkových botách se sněhu nezaleknete

Pokud nás zima oblaží svou bílou pokrývkou, není nic horšího, než když se nám sníh dostane do bot. Pro tyto případy je nutné nasadit vyšší kalibr, a todámské zimní kozačky. Nohy budete mít před studeným sněhem ochráněny a navíc budete vypadat stylově – třeba s dámskými zimními botami černé barvy a tmavě modrými kalhotami, krémovým svetrem a hnědým kabátem s čepicí.

Další oblíbenou obuví do mrazivého počasí jsou dámské zimní kotníkové boty. Zkuste zkombinovat hnědé kotníkové boty se zelenými zimními pletenými šaty a barevnými punčochami. Budete rozhodně nepřehlédnutelná! Sportovnější modely zimní obuvi můžete vzít na procházku do přírody. Jejich robustnější provedení z nich dělá ideální dámské zimní boty do sněhu

Na Rieker-eshop.cz najdete kvalitní dámskou i pánskou zimní obuv nejen do města, ale i na turistiku. Aby také ne – některé modely mají navíc díky technologii Grip podešev uzpůsobenou tak, že do ní lze vsadit malé hroty, aby vaše procházky byly nejen pohodové, ale i bezpečné. Dámská zimní obuv je zkrátka tak různorodá, že si jistě najdete každá tu pravou přesně pro vás!

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang