Batoh nebo taška do práce? Výhody a nevýhody

Pokud hledáte vhodné zavazadlo do práce, tak jste tady správně. Na následujících řádcích se totiž zaměříme na pracovní tašky a batohy. Povíme si, které modely budou in a také to, jaké skýtají výhody. Dále poukážeme na možné nevýhody batohů i tašek. Čtěte a vyberte si s námi to pravé zavazadlo do práce!

Jaké výhody nabízí pánská taška do práce?

Hledáme-li ideální zavazadlo do práce, měli bychom si položit několik důležitých otázek. Podle toho si pak můžeme vybrat tašku nebo batoh. Jendou z otázek je i ta, jaké výhody nabízí pánská taška. Kladů není málo. Pánské tašky poslouží dobře těm mužům, kteří se na pracoviště netahají s těžkým velkým laptopem nebo s mnoha pracovními složkami. Tašky pro pány mají elegantní nádech. Skvěle se kombinují i se společenským oblekem či s trendy kabátem. Pánská taška do práce může mít malé ucho, ale také větší popruhy. Ty zvládnou unést i cestovní notebook. Na trhu jsou tašky do práce, které disponují i praktickým polstrováním. Široký výběr pánských tašek najdeme i na přehledném e-shopu CCC. Tady si přijde na své každý trendy muž. Pánské tašky do práce můžeme nakupovat v nejrůznější cenové relaci. Kožené kousky jsou dražší, ale zase odolnější. 

Jaké výhody skýtá pracovní batoh?

Pracovní batoh může mít mnoho podob. Na trhu jsou k mání kousky s polstrováním a s nejrůznějším počtem kapes. Ty se hodí např. na převážení cenných dokumentů nebo na přenos pracovního laptopu. V kolekcích však najdeme i nepolstrované modely. I ty můžete vybírat v prodejnách CCC. Batohy do práce mohou mít různý design. Na své si přijdou sportovci, ale i pracovníci v kancelářích. K mání jsou batohy z pravé kůže, ale také textilní kousky. Výběr tak záleží i na tom, v jaké sféře pracujeme. Batoh do práce má tu výhodu, že nezatěžuje jednostranně pohybový aparát. U tašek je vždy jedna strana více zatížená. Batoh pak může disponovat i praktickými prsními nebo bederními popruhy, které rovnoměrně rozloží váhu batohu. Pohybový aparát tak není zbytečně přetěžován. Popruhy na batohu seženeme zejména u sportovních modelů batohů. Jestliže se tedy živíte jako trenér nebo horský průvodce, volba je jasná.

Jaké nevýhody mají batohy a jaké zase tašky?

Tašky i batohy do práce mají nějakou tu chybičku. Začneme taškami. Ty totiž zatěžují jednostranně pohybový aparát. Tašku do práce nosí pánové na jednom rameni, v ruce nebo do kříže na těle. Pokud muži převáží v tašce spoustu věcí, mohou je po pár dnech bolet záda. Řešením je střídání obou ramen. Nevýhodou pánské tašky do práce je i to, že se toho do ní vleze většinou méně než do pracovního batohu. Pánové by tak při nákupu měli pečlivě promyslet, co vše budou v tašce převážet a jakou bude mít taška váhu. Kvalitní tašky jsou však vyrobené z lehkých materiálů. Taška do práce by neměla sama o sobě příliš vážit. Platí to i pro batoh. Někdy je však potřeba si za kvalitní model připlatit. Počkat pak můžete i na nějaké ty akce. Čas od času se objeví také v kamenných prodejnách CCC. Batohy pak mají tu nevýhodu, že je musíme neustále sundávat. Chceme-li mít vše pěkně po ruce, bude pro nás vhodnější pánská pracovní taška.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang