Nike Gamma Force – hot drop od Nike již dostupný v Sizeer

Zbožňujete streetwear a svět pouliční módy nemá před Vámi žádná tajemství? V tom případě Vám jistě neunikla informaci o tom, že Nike plánuje uvést nové kicksy, které jsou silně inspirované klasikou. Sneakery Nike Gamma Force v dámských rozměrech čerpají z kultovních modelů to nejlepší a současně vnášejí do streetwearu hodně svěžesti. Boty jsou dostupné v dámských rozměrech a co je nejdůležitější – jsou již dostupné v Sizeer, a to ve dvou barevných verzích! Zaujali jsme Vás? Raději si pospěšte, protože tak jak tomu je v případě všech hot dropů – množství párů je omezené. Chcete se dovědět víc a přesvědčit se o tom, že dámské boty Nike Gamma Force, to jsou kicksy, které se opravdu oplácí mít? Tak čtěte dál!

Nike Gamma Force, tedy oldschool v novém vydání

Začněme od střihu bot, jakoby byl vyňatý z 80. let a basketbalových hřišť, velmi připomínající ikonické Nike Air Force 1 nebo Nike Mac Attack. Kožený svršek se známým, ale jednak originálním designem, s prošíváním a velkým logem „Swoosh”, je posazen na jednoduché, středně hrubé podrážce. Dámské Nike Gamma Force dle našeho názoru patří mezi jedny z nejvíce podařených projektů americké značky a jistě osloví milovnice městského stylu, zejména ty, které zbožňují nové interpretace retro modelů. Rozhodně si je prohlédněte, pokud jste jednou z nich.

Dámské boty Nike Gamma Force v Sizeer – kterou verzi si vyberete?

Nové sneakery Nike najdete v Sizeer ve dvou barevných verzích. Nike Gamma Force bílé s černými elementy a černým polstrováním lákají basketbalovým charakterem a okamžitě upoutají pozornost. Na výběr máte také mnohem delikátnější variantu, tedy dívčí Nike Gamma Force v béžové s elementy a polstrováním v delikátních nude odstínech. V tom případě se značka Nike rozhodnula pro podrážku s tradičními žlutými elementy. Půjdete do více surové varianty, tedy černobílé nebo dáte přednost jemnější béžové? Neskrýváme, že jsme velmi zvědaví, které z nich si zákaznice Sizeeru většinou vyberou.

Sneakersy Nike Gamma Force – s  čím je nosit?

Jaro nabírá na obrátkách a před námi je ještě horké léto a – doufejme – milostivý podzim a zima. Béžové kicksy Nike Gamma Force budou ideální do stylizací na všechny části roku. Budou vypadat skvěle v typicky uvolněných outfitech – s joggery, legínami, crop topy a mikinami s kapucí – ale také jako element více uvolněných dívčích stylizací. Jste zastánkyně propojování ležérních elementů s těmi ve stylu glamour? V tom případě nové dámské sneakery Nike Gamma Force se u Vás osvědčí ideálně. Pokud budete tvořit městské stylizace s nimi v hlavní roli, nezapomínejte o streetwearových doplňcích. Na špici stále jsou ledvinky, klobouky typu bucket hat, snapbacky a vysoké ponožky. Jestli jde o pokrývky hlavy, do hry se vracejí kšilty. Možná se také necháte zlákat na tento oldschoolový doplněk?

Objednávejte pohodlně online

Už jste rozhodnutá a již víte, že dámské Nike Gamma Force, to jsou kicksy, které se musejí nacházet ve Vašem streetwearovém šatníku? Nečekejte, až Vám je někdo rychlejší vyfoukne zpod nosu a objednejte si je pohodlně online, nejlépe v aplikaci Sizeer. Rozměry, jak jako obvykle, jsou  doplněné o délku vložek, tak aby nedošlo k omylu, ale dokonce i když taková situace nastane – nic se neděje. Neužívaný produkt můžete vyměnit anebo vrátit ve lhůtě do 30 dnů od převzetí zásilky. Tak neotálejte z nákupem!

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang