4 letní outfity pro moderního muže

Vybavení šatníku pro letní měsíce může být někdy výzvou. Tento článek vám představí čtyři základní outfity pro různé příležitosti, které by měl mít každý muž ve svém šatníku. V horkých letních dnech potřebujeme stylové, ale zároveň ležérní a pohodlné oblečení.

Za bohéma na letním večírku

Letní večírky vyžadují oblečení, které je nejen stylové, ale také pohodlné. Základem outfitu pro tuto příležitost by mohlo být pánské značkové tričko Fendi. Spojte jej s pánskými značkovými kalhotami DSQUARED2, které poskytnou správnou míru ležérnosti, ale stále působí elegantně. Nebojte se však v letních dnech vyjít i v pohodlných kraťasech, tím nic nezkazíte. Co se týče bot, pánské tenisky doplní celkový look. Zvolte bílé nebo černé, aby se hodily k jakékoliv kombinaci barev.

Stylový outfit do práce

Pracovní outfit by měl být profesionální, ale v letních měsících byste se měli vyhnout těžkým materiálům. Značkové košile pánské od Dolce & Gabbana jsou ideální volbou. Můžete je kombinovat s lehkými pánskými kalhotami od DSQUARED2. Jako pánské boty doporučujeme značkové boty od Fendi. Nepřehlédněte ani vhodné doplňky – klasické hodinky a pásek mohou celkový dojem výrazně ovlivnit.

Stylově i na sportovní utkání

Pro sportovní utkání jsou ideální pánské kraťasy – třeba ty od DSQUARED2. Spojte je s pohodlným pánským značkovým tričkem od Philipp Plein. A co by to bylo za sportovní událost bez pohodlných pánských tenisek? 

Udělejte dojem na rande i v horkých letních dnech

Při výběru oblečení na rande se zaměřte na pánskou módu, která vás představí v tom nejlepším světle. Elegantní pánské stylové oblečení, jako jsou lehké pánské značkové kalhoty a pánské značkové tričko, mohou být skvělou volbou. Doporučujeme doplnit o pánské tenisky a klasické hodinky od značky Sector.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang