Rybí pomazánka – nejlepší recept

Ohřáté zbytky ryb jsou kuchařským nešvarem. Ale o pomazánkovém rybím dipu se na večírku mluví.

Suroviny

  • 250 g ryb v rajčatovém nálevu
  • 2 lžíce oleje
  • 1 cibule
  • 50 g sterilované okurky
  • pepř, sůl
  • 1 lžička mleté sladké papriky

Postup

  1. Konzervované rybí maso nakrájíme na nudličky. Na pánev nasypeme nahrubo nakrájenou cibuli a necháme ji na oleji zpěnit. Pak vmícháme mletou papriku.
  2. Přidáme pokrájené rybičky i s nálevem a krátce podusíme. Přisypeme nakrájené okurky, opepříme, osolíme, promícháme a necháme vychladnout. Podáváme s pečivem.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang