Hanojský závitek – nejlepší recept

Připravte si rychlé a jednoduché jídlo, které ohromí každého.

Suroviny

  • 500 g mletého masa
  • 8 plátků rýžového papíru
  • 2 čerstvé chilli papričky
  • trocha koření na mleté maso
  • 2 vejce
  • 150 g eidamu v celku
  • špetka soli, pepře a majoránky

Postup

  1. Mleté maso smícháme s kořením a vejci a vmícháme do něj nakrájené chilli papričky. Na větším talíři v horké vodě dáme změknout rýžový papír, který poté přendáme na prkénko a klademe na něj masovou směs.
  2. Eidam pokrájíme na 8 hranolků. Do středu směsi dáme vždy po jednom. Srolujeme a zabalíme do rýžového papíru. Smažíme dozlatova a podáváme s bramborem nebo chlebem.

© 2024 Vmagazin.cz | Nakódoval Leoš Lang