Domácí Hořčice

Domácí hořčice, pro mě prostě hořtice 🙂

Inspiraci jsem získala tady a taky jsem se do toho hned pustila

Používám úplně obyčejnou odměrku

1/3 šálku hořčičné semínko

1/3 šálku vinný ocet(použila jsem normální napůl s vodou)

1/3 bílého vína( použila jsem půl napůl s vodou)

lžička soli

trocha chilli

pepř

6 lžíc vody

Napřed si smícháme všechny ingredience a necháme si to takhle 2-3 dny odstát. Nechala jsem 2 dny

Po 2 dnech jsem chtěla rozmixovat, ale zodpovědně můžu říct, že v obyčejným robotu to nelze….

Použila jsem nakonec mixér od robota a to se povedlo, přilévala jsem ještě asi 5 lžic vody….

Hořčice pálí jako čert, a to vám říká plechová huba:-) Myslela jsem, že použiju ještě černou hořčici, ale kdo ví????

Z mixéru šla celkem blbě přendat do sklenice, ale nakonec se povedlo.

Hořčice je vážně výborná