Čokoládové rohlíčky – nejlepší recept

Z mouky, hery, cukru, ořechů, kakaa, skořice, žloutku a citronové kůry vypracujte hladké těsto. Vložte do mikrotenového sáčku a nechte chvíli v chladu. Poté dejte do sádlem vymazaných formiček ve tvaru rohlíčků. Mezitím udělejte pudink, utřete máslo nebo heru s cukrem a vše dohromady šlehejte, až budete mít hustý krém. Vychladlé pečivo ozdobte krémem a polijte čokoládovou polevou.

Suroviny

210g hladké mouky, 140g hery, 70g moučkového cukru, 140g mletých ořechů, 20g kakaa, 1 žloutek, špetka skořice, kůra z 1 citronu, sádlo, čokoládová poleva

Krém

250g másla nebo hery, 200g moučkového cukru, 400ml mléka, 1 čokoládový pudinkový prášek